• facebook

Fa'asiliina le Lelei o Feso'ota'iga ma Fa'atekonolosi Avamua

_b46ff837-66ed-4ab6-a1d9-2d2f77b8ba3b

I le fa'afanua fa'akomepiuta i aso nei, o le mana'omia mo fofo feso'ota'iga malosi ma fa'atuatuaina e sili atu ona taua nai lo se isi lava taimi.LAN transformerso vaega taua ia e mafai ai ona fa'asalalau fa'amaumauga ma feso'ota'iga i fa'aoga eseese.

Si'itia Feso'ota'iga i Feso'ota'iga Fa'aonaponei

A o taumafai faʻalapotopotoga e faʻaleleia a latou atinaʻe fesoʻotaʻiga,Si'itia Feso'ota'iga i Feso'ota'iga Fa'aonaponeiavea ma faamuamua maualuga. LAN transformers fa'afaigofieina le tafega o fa'amaumauga, fa'amautinoaina o lo'o feso'ota'i ma fa'aogaina masini. O nei transformers e lagolagoina le tele o tulaga Ethernet, e faʻaogaina ai latou mo siosiomaga eseese o upega tafaʻilagi.

 

LAN Transformer 100/1000 BASE-T Lua Taulaga

O leLAN Transformer 100/1000 BASE-T Lua Taulagao se faʻataʻitaʻiga sili o le faʻafouina i lenei matata. Fuafuaina mo talosaga maualuga-saosaoa, o lenei transformer e mafai ai mo le fesiitaiga lelei o faʻamatalaga ma faʻaleleia le faʻatinoga o fesoʻotaiga. O lona fa'atulagaga lua-taulaga e lagolagoina le tele o feso'ota'iga, e fa'amalieina mo mana'oga feso'otaiga fa'aonaponei.

Le Matafaioi a LAN Transformers i Fesootaiga i le Lumanai

Aʻo faʻaauau pea ona faʻaleleia fesoʻotaʻiga, o le a naʻo le faʻateleina o le taua o le faʻatuatuaina LAN transformers. Faatasi ai ma le siitia o masini IoT ma tekinolosi atamai, o nei transformers o le a faia se sao taua i le faatumauina o le fesoʻotaʻiga ma faʻamautinoa le faʻamaoni o faʻamaumauga i luga o faʻasalalauga eseese.

 

Feso'ota'i ma i matou mo Fofo Tulaga Lelei

I le LinkPower, matou te faʻapitoa i le faʻaogaina o le LAN transformers e faʻafetaui e faʻafetaui manaoga o fesoʻotaʻiga faʻaonapo nei. O a matou oloa ua mamanuina e faʻaleleia atili ai le fesoʻotaʻiga ma le faʻamaoni, faʻamautinoa le faʻatinoina lelei o au talosaga. Mo su'esu'ega po'o a'oa'o atili e uiga i a matou taulaga,A'U PEAaso nei!


Taimi meli: Oke-16-2024