• facebook

xDSL Transformers: O le Ivi Ivi o Feso'ota'iga Fa'asalalau Fa'alagolago

YIeSWIA95laVeRMi4R5P--1--djpgh

I le vaitau fa'atekinolosi i aso nei, fa'alagolago ma televave feso'otaiga i luga ole laiga ua avea ma mea taua mo pisinisi ma aiga tutusa. I le fatu o lenei feso'ota'iga o lo'o taoto ai le vaega e masani ona le amanaiaina ae taua—lexDSL transformer. Fuafuaina e lagolago ai fesoʻotaʻiga fesoʻotaʻiga i luga ole initaneti,xDSL transformersfa'amautinoa le mautu o felauaiga o fa'amaumauga i luga o laina telefoni apamemea, ma avea ai ma vaega taua o atina'e tau feso'ota'iga fa'aonaponei.

 

Le Taua oTulaga aupito maualuga xDSL Transformers

Aʻo faʻaauau pea ona faʻatupulaia le manaʻoga mo luga ole initaneti, o le manaʻomia moaupito maualuga xDSL transformersua fa'atupula'ia atili. O nei transformers ua mamanuina faapitoa e taulimaina faailoilo maualuga-telefoni e faʻamalosia ai fesoʻotaʻiga DSL (Digital Subscriber Line). O la latou matafaioi autu o le faʻaitiitia o faʻalavelave ma faʻamautinoa le manino o le tuʻuina atu o faʻamatalaga i mamao mamao, lea e taua tele mo le faʻamautuina o se fesoʻotaʻiga lautele faʻalagolago.

 

Pe a fetaui ma le alualu i luma fou i tekinolosi DSL,xDSL transformersfa'aleleia le saoasaoa o feso'ota'iga fa'amatalaga, fa'aitiitia le taofiofia, ma fa'aleleia atili le poto masani a tagata fa'aoga. I se faapuupuuga, o i latou ia o le pito i tua o auaunaga i luga ole laiga televave tatou te faalagolago i ai mo mea uma mai le tafeina o vitio i le ao komepiuta.

Aveta'avale Fou i le xDSL Transformer Tekonolosi

O mea fou o lo'o i totonu o le fa'alapotopotoga o feso'ota'iga i aso nei, maxDSL transformerse leai se tuusaunoaga. O mamanu fa'aonaponei o lo'o tu'ufa'atasia ai mea fa'aonaponei ma fa'agaioiga gaosiga e fa'amautinoa ai o nei vaega e fetaui ma le fa'ateleina o mana'oga fa'atinoga o feso'ota'iga o lo'o soso'o mai.

 

Mo se faʻataʻitaʻiga, o nisi o atinaʻe lata mai ixDSL transformero lo'o taula'i le tekonolosi i le fa'aleleia atili o le malosi ma le fa'amaoni fa'ailo. E ala i le fa'aitiitia o le pa'u eletise ma le fa'aleleia o fa'atusatusaga o fa'ailo i le pisa, o nei fa'afouga e fesoasoani ai i le 'au'aunaga i luga o le initaneti (ISPs) e tu'uina atu feso'ota'iga vave ma sili atu ona fa'atuatuaina i a latou tagata fa'atau.

 

E le gata i lea, o le suiga agai i atinaʻe gafataulimaina o loʻo faʻamalosia ai le au gaosi oloa e atiaʻe le malosi-leleixDSL transformerse mafai ona fa'aitiitia ai le fa'aogaina o le eletise, fesoasoani e fa'aitiitia tau fa'agaioiga mo kamupani e tu'uina atu auaunaga a'o saofagā i se fa'alapotopotoga o feso'ota'iga lanu meamata.

 

Fa'alautelega Mafai Feso'ota'iga

A'o fa'alauteleina feso'ota'iga feso'ota'iga lautele e fa'afetaui ai mana'oga o nu'u i taulaga ma nu'u i tua, xDSL transformerso le a faia se sao taua i le faʻamautinoaina o auaunaga i luga ole initaneti e faʻalagolago ma faʻalauteleina. Pe mo pisinisi tetele poʻo tagata faʻaoga nofomau, o nei transformers e mafai ai ona faʻaogaina fesoʻotaʻiga i luga o laina kopa o loʻo i ai nei, faʻaitiitia ai le manaʻomia mo faʻaleleia o atinaʻe taugata.

 

Mo nisi fa'amatalaga i le fa'afefea ona a'afia ai isi fa'alapotopotoga fa'atekonolosi fou, su'esu'e la matou tusigaMalosiina o le Lumana'i ole Feso'ota'iga Initaneti Saosaoa.

Fofo Fa'apitoa mo ou Mana'oga

Pe o lo'o e va'ava'ai e fa'aleleia au atina'e feso'ota'iga po'o le fa'asilisiliina o au 'au'aunaga fa'asalalau,aupito maualuga xDSL transformerse taua mo le fa'amautinoaina o feso'ota'iga mautu ma lelei. Afai o lo'o e su'eina ni suiga fa'apitoa mo au feso'ota'iga, aua le fa'atuaiA'U PEAmo nisi faamatalaga.


Taimi meli: Sep-27-2024